6 hyvää syytä miksi kaikkien (yrittäjien) tulisi blogata.

Miksi perustaa blogi? – 6 hyvää syytä

Miksi perustaa blogi? Tässäpä olisi kuusi valtavan hyvää syytä. Varsinkin jos olet yrittäjä, näihin syihin kannattaa tarttua. Jos vasta suunnittelet yrityksen perustamista, niin blogin aloittaminen ei suinkaan ole se huonoin idea. Päinvastoin, blogia perustessasi kirkastat ja hiot myös liikeideaasi ja jatkossa jo olemassa oleva blogisi muuntuu helposti myös yrityksen nettisivuksi. Joten se saattaa ollakin se paras idea.

Bloggaaminen on myös ihan superkiva harrastus. Ei tarvitse olla ammattilainen ollakseen jonkun alan asiantuntija eikä tartte olla minkään alan asiantuntija nauttiakseen bloggaamisesta.

Jos mielit blogata vain harrastukseksi, niin muuta vain asiakas-sanan tilalle lukija ja lista on sillä räätälöity just sulle.

6 hyvää syytä miksi kaikkien (yrittäjien) tulisi blogata.

 

Pinnaapa tuosta!

6 hyvää syytä perustaa blogi

  1. Bloggaaminen on hauskaa. Hauska on aina hyvä. Bloggaamalla tutustuu uusiin (hauskoihin) ihmisiin ja asioihin. Voi oppia jotain uuttaa ja ihan vähintäänkin inspiroituu omasta tekemisestään.
  2. Blogissa voi tuoda esiin osaamista ja asiantuntijuutta. Blogissa voi tuoda osaamista, tietotaitoa ja tekemisen paloa esille ihan eri tavalla esille kuin vain yrityksen nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa.
  3. Blogi tekee nettisivuista houkuttelevan. Jatkuva uusi sisältö tuo sivulle uusia kävijöitä ja vanhoilla kävijöillä on syy palata. Houkutteleva blogi kääntyy helposti myös asiakasvirraksi.
  4. Blogi on sitä kuuluisaa sisältömarkkinointia ja inboundia. Sisältö on kuningatar! Bloggaamalla voi myydä lisää tekemättä varsinaista myyntityötä. Bloggaaminen on (melkein) ilmaistakin.
  5. Bloggaamalla tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan. Omia postauksia voi jakaa somessa aina uudelleen ja uudelleen ja tavoittaa joka kerta täysin uusia potentiaalisia asiakkaita. Bloggaamalla voi herättää keskustelua.
  6. Blogin yhteydessä on helppoa kerätä sähköpostilistaa. Sähköposti on verraton myynnin väline, mutta myös harrastajabloggaajalle, joka haluaa sitoutuneen ja innostuneen lukijakunnan, on meililistasta vaikka mitä hyötyä.

Lue myös: Blogin perustaminen
Lue myös: Millaista on hyvä sisältö blogissa?
Lue myös: Miten blogipostaus jaetaan sosiaalisessa mediassa?

Osallistu ilmaiselle miniverkkokurssille, kurssi antaa kaikki eväät toimivan blogin perustamiseksi.

Osallistu tästä ilmaiselle verkkokurssille.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.