Osallistu haasteeseen ja siivoa blogisi ja sen somekanavat uuteen uskoon. Blogin siivous tekee blogistasi lukijoille houkuttelevamman ja somekanavien ylläpitämisestä tulee sulle helpompaa.
|

Lisää lukijoita ja seuraajia kahdessa viikossa

Siivoushaaste alkaa taas!

Miltä kuulostaisi enemmän lukijoita ja seuraajia kahdessa viikossa? No pirun hyvältä tietenkin! Osallistu siis siivoushaasteeseen, kahden viikon haaste kiillottaa blogin ja sen somet ihan uuteen uskoon. Haaste sopii mille tahansa nettisivuille ja ihan kaikkiin someprofiileihin, joten vaikkei sulla (vielä) olisi blogia, niin se ei estä ottamasta haastetta vastaan.

Osallistu haasteeseen ja siivoa blogisi ja sen somekanavat uuteen uskoon. Blogin siivous tekee blogistasi lukijoille houkuttelevamman ja somekanavien ylläpitämisestä tulee sulle helpompaa.

Mä en ole mikään suuri siivousihminen, en todellakaan tee mitään suursiivouksia keväisin ja jouluisin. Siivoamisen suurin motivaattori mulle on se hyvä fiilis mikä tulee, kun katselee hyvässä järjestyksessä olevaa kotia. Tekee heti mieli ostaa leikkokukka ja kutsua vieraita (ja jostain syystä myös leipoa) kun koti on siisti eikä joka nurkassa ole joku epämääräinen pino, eikä lattiaa ja pöytäpintoja täytä lelujen ja papereiden meri. Sitä on heti ihan paremmalla tuulella kun on siistiä ja nautin suunnattomasti siitä supersankarifiiliksestä, minkä siivoamisesta saan.

Samat fiilikset saa siivoamalla bloginsa ja sen sosiaalisen median profiilit. Niissä käy helposti samalla tavalla kuin kotona, silmä tottuu eikä sitä niin mieti miltä paikat ulkopuolisen silmin näyttää. Kotona sillä ei nyt ole niin väliäkään, mutta blogissasi haluat tietenkin antaa mahdollisimman hyvän ensivaikutelman ja järjestää kaiken selkeästi ja lukijoita houkuttelevaksi. Hyvä järjestys tekee myös ylläpitämisestä huomattavasti vaivattomampaa.

Ja sitten on se pitäis-lista. Mulla ainakin. Olen varsin tietoinen niistä kohdista, joita pitäisi vähän järjestellä, mutta aina joku muu menee edelle ja pitäis-lista se ei vaan lyhene.

Osallistu blogin siivous -haasteeseen.

Nyt kääritäänkin yhdessä hihat, otetaan esiin virtuaaliset mopit ja pistetään tuulemaan.

Kahden viikon haasteen aikana saat meiliisi joka toinen päivä varsin tarkat siivousohjeet, joita noudattamalla teet muutokset helposti. Vaikka kyseessä onkin suursiivous, niin yksittäiset siivoustoimenpiteet kahdelle viikolle jaettuna eivät vie tolkuttomasti aikaa. Ja toisin kuin kotia siivotessa, tämän siivouksen lopputulokset ovat pysyviä. Sen lisäksi, että saat kaiken hyvään ja houkuttelevaan järjestykseen, opit hyväksi havaittuja käytäntöjä sekä blogin että sen somekanavien ylläpitämiseksi ja ennen kaikkea niiden kasvattamiseksi.

Osta siis haaste vastaan ja ryhdy siivouspuuhiin. Aloita heti, sillä tämä haaste ei ole ikuisesti voimassa. Etkä tietenkään halua tehdä jotain muuta sillä aikaa kun kaikki muut tekevät blogeistaan parempia ja hankkivat lisää lukijoita.

Osallistu blogin siivous -haasteeseen.

Similar Posts

8 Comments

  1. Eikä! Onneksi osui silmään tämä facebookista. Jotain tälläistä oon tarvinnut, suursiivousta muuallekkin kuin kotiin. Mahtavaa. Mukana, mukana 😀

    1. Hyvä että osui silmään siis. 🙂 Kerro sitten kuinka siivous etenee ja huomaatko tuloksi. Siivousiloa!

    1. Oma tyyli on hyvä säilyttää. Eikä kaikkien tarvite koko ajan tähdätä lukijamäärien kasvattamiseen, muitakin tavoitteita voi ja saa blogissa olla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.