Instagramin voi ajastaa sovelluksella nimeltä Latergramme.

Latergramme – Instagramin ajastaminen

Muokattu 03/2016

Instagram-kuvat voi ajastaa sovelluksella nimeltään Latergram.me*. Instagram ei salli kuvien ajastamista tai julkaisemista erillisillä sovelluksilla, mutta Latergramme on varsin toimiva ratkaisu Instagram-kuvien julkaisuun ja julkaisusuunnitelman tekemiseen.

Instagramin voi ajastaa sovelluksella nimeltä Latergramme.

 

Latergrammen perusversio on ilmainen ja toimintalogiikka varsin yksinkertainen:

 1. Lataat kuvan Latergrammiin joko tietokoneella tai puhelinsovelluksessa.
 2. Kirjoitat kuvatekstin ja haluamasi aihetunnisteet, #hashtagit.
 3. Ajastat kuvan haluamaasi ajankohtaan.
 4. Haluttuna aikana lähettää Latergramme puhelimeesi push-ilmoituksen.
 5. Klikkaat ilmoitusta, Latergramme kopioi leikepöydälle kuvatekstin ja avaa Instagramin.
 6. Liität kuvatekstin ja julkaiset.

Latergramme on ilmainen

Latergrammen perusversio on ilmainen ja sillä voi hallinnoida kahta käyttäjätiliä. Latergramme ei kirjaa sinua tililtä toiselle, vaan saadessasi ilmoituksen julkaistavasta kuvasta, sinun tulee itse käydä ensin Instagramissa valitsemassa oikea tili. Latergramme muistuttaa tästä kyllä.

Latergrammen maksullisissa versioissa voi hallinnoida useampiakin tilejä useiden henkilöiden toimesta, maksuttomassa versiossa ei ole tätä tiimimahdollisuutta, mutta mihinpä sitä bloggaaja tarttiskaan kokonaista tiimiä Instagramia ajastamaan.

Maksuttomalla versiolla voit julkaista 30 kuvaa kuukaudessa.Repost-toiminto sekä avainsana- ja käyttäjähaku toimivat myös ilmaisversiossa. Videot kuuluvat vain maksullisiin versioihin, samoin kuin kuvakollaasit ja kuvien croppaus.

Latergrammen plussat:

Latergrammella voit luoda helposti toimivan ja tehokkaan Instagram-strategian. Voit suunnitella vaikka kaikki kuvasi etukäteen ja ajastaa ne julkaisuvalmiiksi.

Voit ajastaa kaikki blogipostauksiin liittyvät kuvat jo vaikka viikkoja etukäteen. Jos kirjoitat blogipostaukset hyvissä ajoin etukäteen, on kätevää kun postauksen voi jakaa somessa samoihin aikoihin postauksen julkistamisen kanssa.

Voit ajastaa kuvasarjoja, jotta niitä ei tarvitse postata kaikkia kerralla putkeen. Minuutti aikaa ja puhelin täynnä ihania kuvia? Ajasta ne julkistumaan pidemmällä aikavälillä. Minulla ainakin hakeutuu sormi aika herkästi unfollow-napille jos feediini ilmestyy jatkuvasti kymmenen kuvan putkia yksittäiseltä käyttäjältä.

Latergramme toimii myös nettisovelluksena, eli voit ajastaa kaikki kuvat suoraan tietokoneeltasi. Tämä on musta ehkä koko sovelluksen paras ominaisuus. Julkaisen Instassa blogipostausten kuvia ja voin ladata ne suoraan koneelta Latergrammeen ilman pilvipalveluita tai meilin kanssa puljaamista. Lisäksi kirjoittaminen koneen näppiksellä on minulle ainakin huomattavasti miellyttävämpää kuin puhelimen näytön tökkiminen.

Latergrammen miinukset:

Ilmoitukset menevät helposti ohi. Jos mulla on esim. yhteistyön puitteissa tiettyyn kellonaikaan postattavaa sisältöä, laitan puhelimeen hälytyksen oikeaan ajankohtaan, että julkaisu ei varmasti unohdu.

Ota käyttöön Latergram.me*

Lue myös: Instagramin algoritmi ja mitä se sinulle tarkoittaa

Ota vastaan 14 päivän blogihaaste ja siivoa blogisi ja sen sosiaaliset mediat edustuskuntoon:

Ota vastaan blogihaaste

 

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä. Jos hankit tuotteita tai palveluita linkkien kautta, autat minua ylläpitämään tätä blogia, kiitos siitä!

 

Similar Posts

6 Comments

  1. Kannattaa ottaa käyttöön vaikkei joka päivä käyttäiskään, usein tälle on kuitenkin tarvetta.

 1. Toinen millä pystyy ajastamaan Instagrammia on Hootsuite, johon saa sitten muutkin sometilit samaan. Samalla tavalla pitää kuitenkin itse lykätä se kuva Instaan, mutta suunnittelu ja tekstien naputtelu etukäteen onnistuu. Ja ihan sama täällä, mä en kestä kolmea kuvaa enempää samalta käyttäjältä peräkkäin. Ja kolmessakin on jo ainakin yksi liikaa. 🙂

  1. Totta, Hootsuitea en olekaan käyttänyt vähään aikaan. Pitääkin kokeilla kun siellä on Pinterestkin. Kiitos muistutuksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.